اطلاعات همایش

بازدید : 727522

بيست و سومین كنگره علوم صنايع غذايي ايران با محوريت صنعت غذا و پژوهش هاي كاربردي

  •    تاریخ شروع : ۲۲ مهر ۱۳۹۴
  •    تاریخ خاتمه : ۲۳ مهر ۱۳۹۴
  •    مکان برگزاری : قوچان - دانشگاه آزاد اسلامی قوچان
  •    برگزار کننده : دانشگاه آزاد اسلامی قوچان و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی
غذاهای عملگرا
غنی سازی مواد غذایی
جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی
ریزپوشانی در صنایع غذایی
بسته بندی های نوین مواد خوراکی
فرآوری پسماندهای صنایع غذایی
سایر پژوهش ها در صنایع غذایی

تاریخ های مهم

ارسال مقالات 31 مرداد 1394
اعلام نتایج داوری 20 شهریور 1394
برگزاری 22 و 23 مهر 1394

پوستر همایش

پوستر بيست و سومین كنگره علوم صنايع غذايي ايران با محوريت صنعت غذا و پژوهش هاي كاربردي
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت