اطلاعات همایش

بازدید : 756846

دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي

  •    تاریخ شروع : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
  •    تاریخ خاتمه : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲
  •    مکان برگزاری : قوچان
  •    برگزار کننده : دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

• روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
• روشهاي نوين پايش كيفيت
• ايمني مواد غذايي
• فرآورده هاي غذايي ارگانيك
• ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
• فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
• نانو فناوري در صنايع غذايي
• مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
• كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي
• بسته بندي در صنايع غذايي
• بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
• فرآوري پس ماندهاي كشاورزي
• توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
• راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
• نقش مديريت در صنايع غذايي
• بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي

تاریخ های مهم

مهلت ارسال اصل مقاله: 1392/1/19
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1392/1/21
مهلت ثبت نام: 1392/1/25

پوستر همایش

پوستر دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت