اطلاعات همایش
بازدید : 756846
دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي
- تاریخ شروع : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۲
- تاریخ خاتمه : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲
- مکان برگزاری : قوچان
- برگزار کننده : دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان
- ارسال مقاله : دارد
محورهای همایش
• روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
• روشهاي نوين پايش كيفيت
• ايمني مواد غذايي
• فرآورده هاي غذايي ارگانيك
• ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
• فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
• نانو فناوري در صنايع غذايي
• مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
• كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي
• بسته بندي در صنايع غذايي
• بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
• فرآوري پس ماندهاي كشاورزي
• توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
• راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
• نقش مديريت در صنايع غذايي
• بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي
• روشهاي نوين پايش كيفيت
• ايمني مواد غذايي
• فرآورده هاي غذايي ارگانيك
• ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
• فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
• نانو فناوري در صنايع غذايي
• مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
• كاربرد زيست فناوري در صنايع غذايي
• بسته بندي در صنايع غذايي
• بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
• فرآوري پس ماندهاي كشاورزي
• توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
• راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
• نقش مديريت در صنايع غذايي
• بهينه سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي
تاریخ های مهم
مهلت ارسال اصل مقاله: 1392/1/19
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1392/1/21
مهلت ثبت نام: 1392/1/25
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: 1392/1/21
مهلت ثبت نام: 1392/1/25
پوستر همایش
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.