اطلاعات همایش

بازدید : 110323

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

  •    تاریخ شروع : ۲۲ آذر ۱۳۹۶
  •    تاریخ خاتمه : ۲۴ آذر ۱۳۹۶
  •    مکان برگزاری : مشهد - سالن همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  •    برگزار کننده : دانشگاه علوم پزشکی مشهد استانداری خراسان رضوی
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

محور اول: شریعت و فرآورده های حلال
- ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
- اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
- معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
- قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
- طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
- مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

محور دوم: پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
- روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
- روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
- جایگزین افزودنی های حرام
- آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
- روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
- تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول

محور سوم: اقتصاد فرآورده های حلال
- ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
- شیوه های برندسازی
- صادرات و واردات
- زنجیره تأمین
- اقتصاد مقاومتی
- فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال

تاریخ های مهم

آخرین مهلت ارسال مقاله : 31 شهریور 1396
آخرین مهلت ثبت نام : 30 آبان 1396

پوستر همایش

پوستر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت