اطلاعات همایش

بازدید : 59584

نخستين كنگره دانشجويي صنايع غذايي ايران

  •    تاریخ شروع : ۱۷ آذر ۱۳۹۵
  •    تاریخ خاتمه : ۱۹ آذر ۱۳۹۵
  •    مکان برگزاری : رشت - دانشگاه گيلان
  •    برگزار کننده : داشگاه گيلان _انجمن علوم و صنايع غذايي ايران
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

تکنولوژی مواد غذایی

روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
روش های نوین پایش کیفیت
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
بسته بندی های نوین صنایع غذایی
فرآوری پسماندهای کشاورزی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های نوین نگه داری مواد غذایی
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند



میکروبیولوژی مواد غذایی

ایمنی مواد غذایی
پری بیوتیک و پروبیوتیک



مهندسی صنایع غذایی

مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی



شیمی مواد غذایی

شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

مباحث نوین در صنایع غذایی

فرآورده های غذایی ارگانیک
نانو فناوری در صنایع غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی

پوستر همایش

پوستر نخستين كنگره دانشجويي صنايع غذايي ايران
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت