اطلاعات همایش

بازدید : 794175

کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

  •    تاریخ شروع : ۲۷ مرداد ۱۳۹۵
  •    تاریخ خاتمه : ۲۸ مرداد ۱۳۹۵
  •    مکان برگزاری : البرز
  •    برگزار کننده : سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

محورهای اصلی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
روش های نوین پایش کیفیت آموزش، رسانه و سلامت غذا
ایمنی مواد غذایی گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
فرآورده های غذایی ارگانیک میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی کاربرد ضایعات مواد غذایی
نانو فناوری در صنایع غذایی مواد نگهدارنده طبيعي
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی روشهاي کاهش بکارگيري افزودني¬ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
بسته بندی در صنایع غذایی بسته بنديهاي مقاوم در برابر آلودگي هاي ميکروبي، شرايط فيزيکي و محيطي
بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
فرآوری پسماندهای کشاورزی روش¬هاي ارزيابي ميزان آلودگي مواد اوليه
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
نقش مدیریت در صنایع غذایی جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی سیاستهای حمایتی دولت، قوانین و مقررات صنایع
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی تغذیه در بارداری
بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی محور آزاد
محورهای فرعی
زراعت و اصلاح نباتات باغبانی
گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته شیلات و منابع طبیعی
علوم دامی سایر محورهای مرتبط با موضوع کنفرانس

تاریخ های مهم

تاریخ ارسال مقالات: 20 خرداد ماه 1395
تاریخ ثبت نام: 30 خردادماه 1395
تاریخ برگزاری: 27 و 28 مردادماه 1395

پوستر همایش

پوستر کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت