اطلاعات همایش

بازدید : 743702

اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی

  •    تاریخ شروع : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳
  •    تاریخ خاتمه : ۱۳ اسفند ۱۳۹۳
  •    مکان برگزاری : تهران - مرکز همایش های بین المللی رازی
  •    برگزار کننده : مرکز همایش های راهبردی رنگارنگ
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

مواد اولیه صنایع غذائی
تاثیر شرایط تولید محصولات دامی و کشاورزی در ماندگاری فراورده های تبدیلی
تاثیر شرایط انبارداری و کیفیت مواد اولیه در ماندگاری محصولات
کودها و آفت کش های مورد استفاده در کشاورزی
هورمون و آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنایع دام و طیور
دیگر موارد
تکنولوژیها و روش¬های تولید
نقش بهداشت تولید در ماندگاری تولیدات صنایع غذائی
بهداشت محیط
نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
سالم سازی هوای سالن تولید
کنترل آفات
اجرای استاندارد ISO 22000
فناوری ها و روشهای تولید
فناوری خلاء
فناوری ازون
فناوری انجماد سریع
جریان الکترومغناطیس با فرکانس بالا
کاربرد اشعه ماوراء بنفش و اشعه مادون قرمز
روش های ترکیبی
پغذاهای فراسودمند Functional foods
پمواد نگهدارنده طبیعی
پروش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذائی
پاستانداردهای استفاده از افزودنی¬ها و مواد نگهدارنده

بسته بندی و نگهداری
پبسته بندی های با ماندگاری بالا
پبسته بندی با فیلم های ضدمیکروبی
پبسته بندی بااتمسفر اصلاح شده
پبسته بندی با فیلم های چند لایه
پروش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
پمدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
میکروبیولوژی نگهداری تولیدات صنایع غذائی
شیمی نگهداری
کاربرد نانو فناوري در ماندگاری
تکنولوژی های نوین بسته بندی
بسته بندیهای با دوره ماندگاری و پایداری بالا
بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
بسته بندی های خود گرمایشی
بسته بندی های مقاوم به جوشیدن در آب
بسته بندی های هوشمند و خودپایش

پدافند غیر عامل در تولیدات صنایع غذائی
نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
روش¬های محافظت مواد اولیه و تولیدات از آلودگی به عوامل شیمیائی، زیستی، پرتویی، هسته ای و انفجار
روش¬های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
شیوه¬های محافظت مواد غذائی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
روش¬های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذائی ذخیره شده

پوستر همایش

پوستر اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت