اطلاعات همایش

بازدید : 40670

دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران

  •    تاریخ شروع : ۸ آبان ۱۳۹۵
  •    تاریخ خاتمه : ۸ آبان ۱۳۹۵
  •    مکان برگزاری : تهران - تهران
  •    برگزار کننده : انجمن توسه و ترویج علوم و فنون بنیادین
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

محورهای کنفرانس

1. ميكروبيولوژي در صنايع غذايي
2. بيوتكنولوژي در صنايع غذايي
3. شيمي مواد غذايي و افزودني هاي غذايي
4. روشهاي نوين فرآوري در صنايع غذايي
5. روشهاي نوين نگهداری مواد غذايي
6. تکنولوژی مواد غذایی
7. روشهاي نوين پايش كيفيت مواد غذايي
8. بهداشت و ايمني مواد غذايي
9. مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی
10. بهينه سازي سيستم هاي نوين در تضمين كيفيت
11. فرآورده هاي غذايي ارگانيك
12. ريزپوشاني(ميكروكپسولاسيون) در صنايع غذايي
13. فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي
14. مدلسازي وبهينه سازي فرآيند در صنايع غذايي
15. بسته بندي در صنايع غذايي
16. بهينه سازي استفاده از پسماندهاي صنايع غذايي
17. توليد و ارزش غذايي محصولات بومي
18. راهكارهاي كاهش افزودني هاي مصنوعي در صنايع غذايي
19. نقش مديريت در صنايع غذايي
20. غذاهاي فراسودمند، پري بيوتيك و پروبيوتيك
21. بهينه سازي و بهره وری مصرف انرژي در صنايع غذايي
22. نانوتكنولوژي و نانوبيوتكنولوژي در صنايع غذايي
23. اصلاح الگوي مصرف مواد غذايي: نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
24. كاربرد فيلتراسيون غشايي در صنايع غذايي( ميكرو،اولترا،نانو،اسمز معكوس و...)
25. استفاده از روشهاي غير حرارتي ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
26. ميكروكپسولاسيون در صنایع غذایی
27. نانوكپسولاسيون و رهايش هوشمند
28. كاربرد بيوسنسورها در صنايع غذايي
29. كاربرد شبكه هاي عصبي و پردازش تصوير در صنايع غذايي
30. ساير پژوهش هاي نوين در عرصه علوم و صنايع غذايي

پوستر همایش

پوستر دومین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران
چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد سبز
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت