اطلاعات همایش

بازدید : 740278

نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم

  •    تاریخ شروع : ۳ اسفند ۱۳۹۳
  •    تاریخ خاتمه : ۸ اسفند ۱۳۹۳
  •    مکان برگزاری : زاهدان
  •    برگزار کننده : پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان
  •    ارسال مقاله : دارد
  • کانال تلگرام

محورهای همایش

مواد افزودنی سنتتیک و اهمیت استفاده از افزودنی های طبیعی (نگهدارنده ها، طعم دهنده ها، ....)
روش های نوین در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی (بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، ....)
نقش فناوری های نوین در ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی (بیوتکنولوژی، فرآیندهای غشایی، نانوتکنولوژی ،.....)
سموم و آلاینده های میکروبی، شیمیایی و محیطی در تولید غذای سالم (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
فناوری های نوین در تولید غذاهای ارگانیک و فراسودمند (کشاورزی، دامی، آبزیان، ...)
اهمیت آبزیان و روشهای نوین فرآوری
اهمیت رعایت بهداشت فردی و محیط کار در چرخه تولید تا مصرف مواد غذایی
موانع و چالش های ارتقاء کیفی تولید مواد غذایی
اهمیت کنترل کیفیت و استاندارد سازی در تولید غذای سالم
اصلاح الگوی مصرف غذایی

تاریخ های مهم

تاریخ برگزاری همایش
3 تا 8 اسفند ماه 93
آخرین مهلت ارسال چکیده و اصل مقالات
7 بهمن ماه
آخرین مهلت ارسال اصل مقالات
15 بهمن ماه

پوستر همایش

پوستر نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم
اطلاعات مندرج در این سایت فقط با هدف اطلاع رسانی رویدادهای علمی ارائه شده است بنابراین جهت دریافت اطلاعات دقیق و بررسی صحت اطلاعات این رویداد به سایت اصلی آن مراجعه نمایید.
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت
تبلیغات در سایت